Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte, analysera inte sönder er. detta är också gammalt. inte särskilt bra heller men ändå.


jagkommerrivasönderallalakan

SPRATTAGG sprattagg
jag har en tax i fickan
smöret smakar salt
flykt från filtar, falskhet, fniss
det låter inte rent i mina öron
och all skit smutsar ner
jag längtar efter idyll
läger
luftmadrasser
rena sommarstugor
äkta skratt
förtrolighet
bönegemenskap
lovsång
och all klagan bryter ner, förstör
och vi kommer aldrig att växa
vi kommer bara att stå still.
och jag kommer få sprattagg-gånger-två

(hejdå)




Fri vers av avtryck
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-08-13 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avtryck
avtryck

Mina favoriter
confessions.