Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan & Jag.

Vi kan sitta på en
sylta i Sumpan
dricka taskigt vin
och skratta åt vår egen eländighet
Prinsessan & Jag

Och hon förskönar aldrig världen
Inte heller jag
Hon skonar mig sällan det svåra
Vi bits, sparkar, river
och ler ljuvt
Men vi är inga fina flickor
det vill vi inte vara
Prinsessan & Jag

Problemen på bordet
bredvid revolvern
Korten på bordet
rysk roulette
en patiens
vi aldrig låter gå ut

Det är så vi fungerar
Prinsessan & Jag




Fri vers av Tina-sol
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-14 20:17



Bookmark and Share


    Glittra G
Jag hade glömt bort den här :o) ... vad kul det var att hitta den här. Jag gillar den, det blir en applåd. G
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol