Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet att Falla

Vem bryr sig om de jävla årsringarna
när veden sprakar skönt i spisen
och alla faller
som träden
Tillslut
Sjunker i dyn,
i mina ögon
Varför kan vi inte släppa
varandra
Innan fallet
och välja
Om vi vill
Falla Fritt




Fri vers av Tina-sol
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol