Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vuxet barns hjärta

När hon var liten
trodde hon
att hon skulle vara vuxen
då hon blev stor

De växte utanpå
men inte så mycket
inuti

Skillnaden är
att monopolpengarna
växlats till riktiga sedlar
och veckopengen går till både snask
och hyra

De leker fortfarande kurragömma,
och
mamma-pappa-barn
med varandra

Vägarna att fråga chans har kanske blivit
lite annorlunda
men knappast mer sofistikerade
på krogen klockan fyra
i gryningen

Och hon tänker att de växte utanpå
men inte så mycket
inuti




Fri vers av Tina-sol
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-14 21:57



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärt om livet som barn och vuxen, applåder!
2007-08-16

  Maria Zena Viklund
gillas! stor applåd!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol