Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssmärtor

Att finna kärlek är att finna någonting att förlora.

Det gör så ont när jag ser
att det inte är åt mig som du ler.

Hur ska jag någonsin kunna knyta band till någon igen?
Efter jag kännt smärtan när dom till dig bröts.

Knivar som skär, bitar av mig som dör.
Klyshor faller som tegelstenar över min kropp.

Det gör så ont när jag ser
att det inte är åt mig som du ler.

Framför den blinkande datorskärmen förstod jag.
Det blir aldrig du och jag.
Med ansiktet begravt i mina händer.
Kännde jag ett hjärta falla från min sten.




Fri vers av Gaara
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-08-15 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gaara