Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammas famn

Jag mår dåligt.

Med huvudet i händerna,
försöker kartlägga...
Varför?



Händer masserar tinningar.

Bankade i väggen hårt,
rev sönder tankar, rev upp sår...
Varför?



Olycklig utan hopp.

Har allt som önskas,
finns inget att sträcka sig efter,
inget vidare mål...


Vad kan jag kalla mitt tillstånd?
Sätta etikett på mitt humör!
Sortera mig bland annat patrask,
finns säkert ett namn!

Snälla, snälla...
Jag mår dåligt.

Den finns inte längre,
min mammas famn...
















Fri vers av Velique
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 15:06



Bookmark and Share


  Dilsewat
Smartsamt!
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Velique
Velique