Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vindrutetorkarna bort

Regnet smattrar,
mot vår vänskap
och jag har stängt av nu
Stängt av
vindrutetorkarna
Och jag ser dig;
dansa, skratta, sjunga
Du ber mig vara glad:
För dig
men jag tror inte att du är:
Lycklig
Och jag tycker att du tar lätt
på att jag:
Fryser
På mitt allvar
Dansar, skrattar, sjunger
bortom mina värderingar
bort från oss
bort från dig
Det är vad jag tror
Jag har stängt av nu
Stängt av
vindrutetorkarna




Fri vers av Tina-sol
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol