Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det värker som mest

om du såg en ung flicka sittandes på bänken allderles ensamen
ska du tveka om att gå fram då
tveka och sedan gå iväg och låtsas som ingenting
men du kan sen inte få ågonting annat på huvudet än just henne
flickan på den ensamna bänken
du ångar då att du inte gick fram och talade med henne
Du ser en ung flicka sittandes på bänken allderles ensamen
du går fram till henne och talar till henne
hon är svår, hon vill inte svara, ber dig lämna henne
du frågar vad som är felet, kanske du kan hjälpa
du kan inte hjälpa, hon förklarar att hon blivit sviken
du lyfter hennes ansikte och talar ärligt till henne
\" Jag kan inte förstå dig, men jag finns att tala till \"




Fri vers av C-suicide
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-08-15 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C-suicide
C-suicide