Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri med dig

Vill gå fri med dig

vill vara den som läker dina sår
du har lidit tillräckligt

Du lilla lilla människa

Mina händer bakbundna
måste be om tilllåtelse
för att se dig

Din smärta är min egen

Kan inte andas
när jag ser dig åka igen
Lägger mig ner på det kalla golvet
gråter hysteriskt

Jag vill rädda dig från det onda
det mörka som skadar
En dag ska jag stå där
Jag ska hjälpa dig fri

En dag är jag fri med dig...




Fri vers av puzzle34
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-08-16 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puzzle34