Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han talar alltid i bisatser

Han talar alltid
i bisatser
Han talar alltid
snabbt
utelämnar huvudsatserna
låter orden flyta
undan
innan de sjunkit in
Den vuxnes barnspråk
eller en dåres försvarstal
ett försök
att i små länkar foga samman
sig själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol