Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva tillsammans. Utan att leva.

Alla år
de levde tillsammans
i varandras pereferi
i varandras kaotiska dagar
i samma värld
utan att se varandra
utan att annat än hälsa
och byta fraser om det givna

och sedan skiljs deras väg
odramatiskt
utan spår
ingen saknad

tills de möts igen
och lyser upp
för att de påminner varandra
om vilka de var




Fri vers av Tina-sol
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 17:18



Bookmark and Share


    Oprofessionell
\'\'tills de möts igen
och lyser upp
för att de påminner varandra
om vilka de var\'\'

gosh vad vackert det stycket var.
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol