Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte några gröna fingrar, men en sammanflätad bön

Det var längesedan
vintern sammanföll
med våren

Men ingenting är
omöjligt
var byfånens
observation

Hotelrummen är fyllda
utav trogna par
och
ilussionerna
trängs värre än mördarsniglar

Teckningar
av profeter
smäller högre
än bomber
på egen bakgård

Roten till allt
ont
planteras om
och om
igen

Bob Dylan sjöng
for the times they are a changing
och det var sant

Men tänk om förändringen
kunde ha
begravt
gårdagen

Då skulle
till och med jag
våga
plantera

I jorden







Fri vers av Ola Rydberg
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-17 19:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gillar den här väldigt mycket...sätter igång tankarna...Vill inte släppa den så jag bokmärker*Tack!
2007-08-19

  jasminflowa
den bet på mej..snyggt
2007-08-19

  stella
Den här fastnar direkt!
2007-08-18

    sara,
Jag gillade sista stycket ; )
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan