Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Önskar

Önskar jag ej hade gjort som jag gjort
Inte hoppat fram och tillbaka

Önskar jag hade förstått vad jag kände för dig
Så som jag känner nu

Önskar jag ej sagt så på slutet bara för jag lyssnade på dom och inte mitt hjärta
Mitt hjärta som sa tyst men säkert; jag älskar dig

Önskar det inte vore för sent
För sent att få dig tillbaka

Önskar du förstod mina känslor för dig
Mina förvirrade känslor


Önskar snart jag har någon av er igen
Igen vid min kalla sida …




Fri vers av Regndroppen
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regndroppen