Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Du är lycka

Jag vill ha min dröm inatt
drömmen om dig och mig
Jag vill se dina ögon lysa
dina läppar le
Jag vill känna dina armar runt min midja
dig vid min sida
Mina läppar är till för att kyssa dig
mina ögon för att se bara dig

I min dröm är det bara Du och Jag
Min dröm som snart blir sann




Fri vers av Regndroppen
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-16 19:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag när min lycka i en dagdröm om livets förgänglighet.
Kryddar den med en dos verklighetsförankring
Som grädde på moset tar jag och läppjar poetiska rader om en förgången tid i det att jag när poesin vid min barm

Blir så lätt cynsik och inser att verkligheten är det som passerar då jag drömmer
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Regndroppen