Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Pojkvän<3


26 december

Jag känner något starkt för dig
Något som ej går att förklara
Min kropp blir varm när vi kramas
Mina läppar ler när ser dig

Jag saknar dig varje gång du inte är hos mig
Då längtar jag tils du håller mig i din famn igen

När våra ögon möts, ser jag lycka
När du kysser mig känner jag kärlek

Dagen då vi första gången var med varandra
var som en dröm som blev sann

Även fast allt har hänt så fort, så ångrar jag inte en enda sekund
Inte något av vad vi gjort tillsammans

När jag hör dig säga "jag älskar dig" tänds en eld innom mig som aldrig kommer slockna

Du är min och jag älskar dig




Fri vers av Regndroppen
Läst 269 gånger
Publicerad 2009-01-07 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regndroppen