Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sorg....

Jag lever med sorgen vid min sida
Jag andas och lever sorg
Jag önskade aldrig dig sorg till min sida
Du trivs här dock säger du och kramar mitt hjärta
Och just då mitt hjärta ska brista
släpper du taget för en stund
Ett ögonblick

Du hörde mig gråta i natt igen..
Du bad mig berätta om nattens tårar
Jag gråter även för din skull, min sorg
är dock min egen...
Allt det andra har du kontroll över
Min sorg...

I mina drömmar endast är jag nära dig
Jag sätter mig tyst vid din sida
kysser din panna låter tårarna droppa ner på din kind
Din sorg tar jag och gör den till min egen
Kanske är den för tung för dig att bära...

Snart är det dags att åter dig lämna
kanske är din morgon vackrare då än min
Jag viskar en sista gång i ditt öra..
Jag älskar dig mer än du klarar av att höra

När jag öppnar mina ögon är jag ensam igen
endast sorgen vid min sida...
Något tyngre än igår...Är min sorg att bära..


Tills vi ses igen min lilla kära





Fri vers av puzzle34
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-08-18 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puzzle34