Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag. Augusti 07

Så tjejiga som bara vi kan
bara vi
Det är bubbel
i glasen
i magpirren
i skratten
i tanken
i orden
i oss
I sminket
I klyftan mellan
drömmarna, verkligheten
brösten
och det innanför
Springsteen, Winnerbäck,
de döda mormödrarna
de levande
frånvarande
männen
idioterna
Så tjejiga som bara vi kan
bara vi




Fri vers av Tina-sol
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 20:22



Bookmark and Share


  Effell
Jaha okej. Själv var jag inne i stan och kollade på Midnattsloppet. :-)
2007-08-19

  Mike
smart, kul och riktigt fyndig. gillar den riktigt mycket!
2007-08-18

    Delethee
Hurra, läsvärd! Och som man känner igen sig!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol