Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina steg i natten...

Det här är min skräck...
Otröstlig smärta...
Det var du som orsakade allt detta hemska
Du Du du du
Jag ska dränka dig i mina tårar

Hur ska jag förlåta dig?
Jag är så trött..
så arg...
Minns den dagen som igår
Hör dina steg i natten..
Du grymma människa..
Hur svart är inte din själ..
Hur djup är inte din ilska...

Du tog mitt liv ifrån mig
med din styrka och makt
aldrig lär jag dig hata mer
än den dagen då min dag blev till natt...

Vem är du?
Du känslokalla havets djup




Fri vers av puzzle34
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puzzle34