Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför väntade vi



Varför väntade vi
tills vi stod vid ett stup
Allt vi har upplevt tillsammans

Varför väntade vi
tills glöden nästan tog slut
Vi brann för varandra tidigare

Varför lyssnade jag inte
på ditt bristande hjärta
Det är så självklart nu

Varför valde jag
att springa iväg från din smärta
Jag borde ha varit där

Varför väntade jag
på att allting snart vänder
Du är min enda tröst
Låt mig få känna din kropp i mina händer




Fri vers av Tusse
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-08-19 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tusse