Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var bor kärleken



Var bor kärleken
Är det i ditt leende eller i din röst
När du står vid min sida och lyssnar
stryker mitt hår och ger mig tröst

Var bor kärleken
Är det när jag bär dig när du är svag
Oförhindrat följer med dig dit du vill
och beundrar dig natt och dag

Var bor kärleken
Är det i din skönhet eller i din charm
Din utstrålning och sättet du rör dig på
som alltid får mig att bli varm

Var bor kärleken
Är det när jag tar med dig på äventyr
Upplever världen tillsammans med dig
Äter dina oliver som du avskyr

Var bor kärleken
När vi delar våran glädje och våran sorg
Talar om våra uppleveleser och problem
medans vi promenar runt vårat torg





Fri vers av Tusse
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-08-19 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tusse