Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ytan sjunker undan

När ytan sjunker undan
och människan får form
Då får köttet
på benen
ljuset i ögonen
tempot i gången
en annan mening
en betydelse
en vikt
som vi inte längre
vill rusa förbi
ignorera
rycka på axlarna åt
och tala bakom ryggen


När vi inte känner varandra
känner vi ingenting
Men sen




Fri vers av Tina-sol
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-08-19 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol