Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spikrak och tunn

Du fanns som valde mina kläder
ni fanns och hjälpte mig
att knyta mina skor
Ställde upp i alla väder
trodde jag skulle bli någon
som stor
Ett söndagsbarn med skeden i sin mun
vägen kan tyckas spikrak
och likväl kännas tunn
Det fanns alltid öppna dörrar,
kärlek och vård
slapp vara nyckelbarn
och kommunens fritidsgård
Men över faktorer som rädslor
råder icke vi,
de som fostrar oss i kärlek
kan inte alltid se
hur vi är
inuti




Fri vers av Tina-sol
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-08-19 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol