Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plus och minus

bra eller dålig
mjuk eller hård
äcklig eller fräsch

hur vet man

kommer man någonsin kunna säga sig veta
vem, vad bestämmer
vilka hamnar på plus och vilka hamnar på minus

vill man hamna där

finns det runt närmsta hörn
finns det i en annan tid
i ett annat universum

syns gränsen
vem har rätt att sätta den




Fri vers av Peter bortom staketet
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-08-20 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter bortom staketet
Peter bortom staketet