Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma

svept av dimma
tankar dolda av dimma
dimma med formen av ilska

dimman förvränger
dimman sliter synen ur mina ögon
dimman förvandlar

förvandlar mig till ett monster
ett monster som inte kan se
bara hata

bilderna suddas ut
orden hårdnar
känslorna kyls ner

vem kan leva i denna fientliga miljö

jag vill inte vara där
jag försöker komma bort
jag är inget monster

jag drömmer om en morgondag utan dimma








Fri vers av Peter bortom staketet
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 20:53



Bookmark and Share


  ia VIP
mycket smärta med inslag av stort mått hopp
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter bortom staketet
Peter bortom staketet