Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlavalv

jag tror på ett himlavalv
ett himlavalv fyllda
med tusentals himlavalv

för visst finns det flera

alla har vi ett himlavalv
som vi fyller med diverse stjärnor
stjärnor som bara kan lysa

om dom får hänga i starka armar
i trygga famnar

hållas med kärleksfulla händer

händer utan vassa knogar
händer som inte håller smärta
som sitt främsta språk

som inte krossar en bräcklig stjärna

ett himlavalv som låter sina stjärnor lysa
med värme
med känsla
med omtanke

ett sådant himlavalv
vill jag stoppa in mina händer i




Fri vers av Peter bortom staketet
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-24 23:28



Bookmark and Share


  ia VIP
underbar önskan
som i första tanken man läser verkar vara så långt bort, men när man sen tänker efter så är det en varm känsla och önska som ligger närmare än man ser först

vackert
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter bortom staketet
Peter bortom staketet