Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade lillebror

vi kom från fjärran land
jag kom först och du följde
vi visste inget, men lyckan sken mot oss
jag till norr och du till söder

du fick namnet Magnus och jag fick heta Peter
från den dagen vi blev medvetna
så kom vi att älska varandra
kommer alltid att göra så

varför skulle olyckan börja skina starkast hos dig
jag ville bära en del av oket
men du tillät mig ej
kanske visste du

älskade lillebror varför
jag vet varför men ändå inte
kommer jag att få veta
jag tror det

så här sitter jag i norr och du är överallt
saknar dig så
känner mig lämnad
lämnad av min älskade lillebror

vi ses du och jag
när tiden är den rätta
i en senare del av sagan
det kommer att dröja

det vet jag att du vet
jag vet att du väntar på mig, den här gången lämnar du mig inte
du är där tiden står stilla, där ingen kan göra dig illa
det vet jag

älskade lillebror
storebror saknar dig så




Fri vers av Peter bortom staketet
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 11:31



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här känns nära
om oerhörd saknad
var saK har sin tid den här var så
vacker skriven jag hoppas att
din älskade lillebror får läsa denna
2007-08-20

  charlotte hedendahl
Full av känsla och sann saknad! Medkännande kramar från Charlotte!
2007-08-20

  Gunilla Karlsson
Kram!
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter bortom staketet
Peter bortom staketet