Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vi vet vad vi vill

Du lämnar mig på natten
och jag vet aldrig
om det är i drömlandet
eller i verklighet
Men jag vet
att dina väskor
är packade
när jag drar täcket över huvudet
som skydd
från drömmen
eller verkligheten
Där vi vet vad vi vill




Fri vers av Tina-sol
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-08-20 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol