Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veta hur det slutar

Människors möte
Drömmar
Eskapismens verklighetsflykt
präglar min dikt
tills orden flyter samman
som att somna framför tv:n
i replikerna
och ändå veta
hur det slutade
morgonen därpå
Men tänk om jag ogillar människorna
föredrar ensamheten
trivs bäst där jag är
Varför skriver jag då?
Ja, varför skriver jag





Fri vers av Tina-sol
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-08-20 12:20



Bookmark and Share


  Effell
Känslan förmedlad här kan jag känna igen, om det är samma... Det är ingen lätt balansgång. Och dessutom har (det dåliga) samvetet en tendens att ta del i det hela.
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol