Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer en klängväxt

Aldrig mer
en klängväxt
på stängda dörrar
Aldrig mer
en oönskad dröm
om en omfamning
som aldrig får fäste
Aldrig mer
rotlösa blommor
i frieri på en trappa
varken ja eller nej
bara stängt
Aldrig mer
en klängväxt
på stängda dörrar




Fri vers av Tina-sol
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 12:21



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärd poesi som gillas.
2007-08-25

  Ulf Popeno
Har du funderat på en orkidé?
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol