Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berätta...

vart är jag på väg, kan någon utröna detta?
är jag osynlig, berör jag
vart tar jag vägen, vill någon vara snäll och berätta
ser jag eller är jag bunden till ensamhetens lag

tror mig kunna se
men gör jag rätt
kan jag få dig att le
bör jag ändra på mitt sätt

hand i hand på krokiga stigar och igenom snårig skog
envist jag följer
kan inte få nog
vill se vad det är vi döljer

vill kunna tala ett språk du och jag förstår
jag går vart än dina vägar tar dig
vill ha dig med vart jag än går
ta fram kartan och säg att du älskar mig




Fri vers av Peter bortom staketet
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-08-20 12:48



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ett sökande efter den sanna äkta vägen mot kärlek
underbart skrivet
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter bortom staketet
Peter bortom staketet