Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska suga av kermit

ok då jag ger mig..

jag ska skaffa en brasiliansk vaxning
och ett rosafärgat anus

men då ska du också
se till att färga din sperma
kermitgrön


nån jävla jämställdhet får det ändå vara




Fri vers av utopia
Läst 853 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-08 19:52



Bookmark and Share


  Jenny Karlsson
Ha ha ha, den här var ju lysande. Gillar ditt tankesätt/ordval
2005-06-25

  Almaz
Skön sarkastisk humor,
rakt på sak o med glimten i ögat!!
2005-05-13

  Mandy Juno Quartin
Humor är ett viktigt vapen :)
2005-04-12

  Cattis Rönn
skrattar byxorna av mig....denna bar ju hur kul som helst...Bravoskrivet!
2005-04-08
  > Nästa text
< Föregående

utopia
utopia