Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvakt


Vi vaktade natten
du och jag

Ingen tog den
så den är vår
och

oförglömlig




Övriga genrer av Lany
Läst 2428 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2007-08-21 05:20



Bookmark and Share


  aol
läs min dikt älska
2008-11-08

  aol
ruggigt bra
2008-11-08

  LePenseur
Tyckte först och främst om de två första raderna. Skapar en riktigt bra känsla, nåt man kan känna igen sig i (jag i alla fall) och sakna med varje andetag.

Resten av dikten tycker jag har svårt att uppfylla löftet som de två första raderna ger. Det kanske är normalt, med tanke på hur bra de är, men ändå fastnar det i huvudet. Det betyder dock inte att det inte är bra!
2008-10-29

  Fångad i en Snöglob
Älskar verkligen dem två första raderna!
2007-12-13

  _Mian_
Skönt abstrakt och på samma gång realistisk vacker. Stor känsla målad via orden!
2007-09-24

  Bjarne Nordbö
Den finns för alltid i min minnesbank. För säkerhets skull bokmärker jag.
2007-09-16

  Manal
så vackert !
med så få ord berör du hjjärtat mitt
2007-09-08

  Markattan
En skön kortis med ett härligt och livsbejakande innehåll.
2007-08-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vacker!
2007-08-27

  Maria Zena Viklund
Fint!
2007-08-27

    eva m h
Andas närvaro!
2007-08-27

  KLANG
Riktigt mysig söt liten sak:)
2007-08-27

    Mahogny
Den tycker jag verkligen om! Söt!
2007-08-27

  Carlita
härliga härliga ord!
2007-08-27

    wilja
sparar dessa ord...
2007-08-27

  Sanningsägaren VIP
återkommer till denna
bara så underbar
2007-08-26

    Maria Malm
Men så bra vaktat.
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany