Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUSEN SAKER FAST ÄNDÅ SAMMA

jag undrar varför jag har så många tårar att gråta
så mycket hårt och ihopknutet i mig
som måste lösas upp
som regnet utanför fönstret
faller mot marken
kommer med frid

jag vill fånga ögonblicket
det är därför jag sover
med penna och anteckningsbok
precis bredvid

jag vill fångas av sömnen
det är därför jag legat här
i flera timmar nu
med tröttheten hängandes över mig

och jag undrar
hur jag ska lära känna dig igen
för jag ser inga vägar nu
jag ser
bara grå tjock dimma




Fri vers av avtryck
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avtryck
avtryck

Mina favoriter
confessions.