Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska ett avståndstagande

Hon hade alltid lättare
för att älska ett avståndstagande
än det som ivrigt kom emot henne
i ett försök att verka sofistikerat,
nonchalant och briljerande
Hon ville hellre höja blicken
mot dolda vindsvåningar
än att bli inviterad till en baksätestur i en BMW
Hon ville aldrig bli inpissad i skamliga cirklar
Hon ville bara bestämma själv
och där var det fullt möjligt att närma sig
bli intim
med en avståndstagare




Fri vers av Tina-sol
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 22:40



Bookmark and Share


  Isaac Bobjörk
Hon ville hellre höja blicken
mot dolda vindsvåningar

Mycket fint. Jag själv ser hellre en mysig personlighet än till det yttre, om ens alls till det yttre. Och är det dolt blir det mer spännande också.
Kärlek känns mer äkta om man kan se in bakom fasaden och älska insidan.
2007-09-01

  Effell
Det låter som en motsägelse: \"intim med en avståndstagare\"... Men på något sätt framstår huvudpersonen som klok och eftertänksam.
2007-08-22

  Ulf Lagerholm
Du kan det här med texthantverket. Sånt är ju alltid trevligt att dela. Applåd!
2007-08-21

  stella
Intressant text som visar att man gör val, även om de verkar orimliga..
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol