Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- jag ska fånga en sjärna, endast för dig.

är de du eller jag som måste förstå ?
är de du eller jag som redan fattat ?



jag tror inte du vet att de var du som kom som en ängel och plocka upp mig ur skiten.
jag tror inte du vet att hade du aldrig kommit hade jag aldrig stått här vart jag står idag.
jag tror inte du vet att de är du som gör livet värt att leva.
jag tror inte du vet att jag aldrig hade kunna tränga mig förbi dom dåliga stunderna i livet om du inte fanns vid min sida.
jag tror inte du vet att utan dig hade jag aldrig heller kunna se livets goda stunder.

du verkar inte fatta att de är jävligt svårt utan dig, de kan väll inte vara så svårt att se ?




Fri vers av jjosefin
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-08-22 14:44



Bookmark and Share


    sleepwalking
känner igen mig i din text,
vilket får den att bli ännu bättre!

berörade och fint skriven
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

jjosefin
jjosefin