Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- de skiter sig oftast.

nej, de får inte vara sant.
allt känns så patetiskt när jag inte har dig vid min sida.


du fattar inte hur mycket jag satsade på de här, hur mycket jag trodde på de här.
men kommer du någonsin och fatta att mitt hjärta inte är gjord av sten ?

sprida falska rykten, hur pallar man ?
jag frågade dig en enkel fråga, och du gjorde den 9000 gånger större.
jag velade bara veta vem du igentligen var, men klart så sabbade jag allt.
tror du jag kan helt plötsligt glömma allt jag drömmt om?
de funkar inte så lilla vännen.

du vet säkert ungefär hur de känns, de känns ungefär som att spela bingo och du sitter med 1 nummer kvar, 1 nummer kvar från att vinna miljonerna du alltid velat ha, och från att vinna bilen du alltid drömmt om, but you know, pengar är inte allt, men du kan tänka dig den känslan 9999 9999 999 99 gånger värre.
de känns, de kan jag lova dig!

de är svårt att beskriva med ord..
men hoppas iallafall att du förstår att de gör ont att bli överkörd av en lastbil 2 gånger, de är inte bara att kliva upp och hoppa vidare.

men man lär väll sig av sina misstag ?!




Fri vers av jjosefin
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-09-05 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jjosefin
jjosefin