Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sociala ihåliga rum

De umgås
utan att tycka om varandra
för att bli
lite mindre ensamma
De pratar om de andra
för att de inte känner
sig själva
De lyssnar till andras problem
för att slippa lyssna
till de egna oroliga
rösterna
som talar så högt
inuti




Fri vers av Tina-sol
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 20:46



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Bra knåpat om att inte lyssna till sig själv, applåderas!
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol