Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en känsla som förvränger

Det jag alltid försvårar och förvränger,
är det jag sedan skjuter bort och förtränger.
För när tankarna blir osunda och för många,
det är då som nätterna blir outhärdligt långa.
Kroppen och själen är splittrat, inte ett.
Stillastående sökan efter vad som skett.
Trasslet av känslan gör mig skör som glas och svag,
det skrämmer och förtär, är jag inte länge jag?............




Fri vers av poetklet
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 00:43



Bookmark and Share


    Lillduvan
fin.
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

poetklet
poetklet