Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Player

Han försökte leka seriös
på krogarna kring Stureplan
talade om drömmarna
om fru, barn
och hus på landet
Alla lyssnade
då han beställde in ännu ett helrör

Och hon vaknade med honom
och mindes hans drömmar
då han knäppte skjortan
för att gå




Fri vers av Tina-sol
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 17:37



Bookmark and Share


  Effell
Tydlig bild. För din skull hoppas jag den inte är alltför självupplevd. En del människor blir man mycket besviken på, och samtidigt kanske de har stora problem med sig själva också.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol