Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- har du någon gång funderat på vem du är om 15 år ?

kan du tänka dig ett liv i tårar
kan du tänka dig ett liv i smärta
kan du tänka dig ett liv i sorg
kan du tänka dig ett liv i ensamhet
kan du tänka dig ett liv i ett mörker, ett mörker som du vet kanske aldrig kommer bli ljust.
kan du tänka dig ett val där du måste välja vägen till de ljusa eller din familj.

ingen vill förstå ingen som fattar

tårfyllda ögon och ett hjärta som svider

är de så här de ska vara ?



--

ta min hand vi tar vägen tillsammans

du vet väll att jag finns här för dig när de stormar på havet-

den här kärlken är så stark, den starkare än allt jag sett förut.





Fri vers av jjosefin
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-08-23 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jjosefin
jjosefin