Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- baby, jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra.

jag ger dig inga tecken på att jag vill ha dig kvar i mitt liv
ta min hand och lita på att det ordnar sig
det finns ingen ursäkt för hur jag beter mig ibland
du förtjänar så mycket mer efter allt du gjort för mig
i vått och torrt när jag vart nere har du trott på mig
under alla nätter jag gråtit mig genom ångestattacker
så har du torkat mina tårar och sagt att det kommer ordna sig och det kändes bättre då

du är värd hela världen för hur du kämpat i dimman
alltid stått vid min sida funnits där när jag behöver dig
men ändå glömmer jag bort det sedan när det går över
och sviker dej om igen och det är på mig det är fel men det finns
bara en och det är med dig jag blir hel

jag vet jag kan bete mej som skit
det är förjävligt o det måste få ett slut
fort innan du bryter ihop
jag vill försöka förändra för jag har hört dina rop
som jag tidigare bara skitit i

jag visste jag kunde klara vad som helst bara jag har dig
så förlåt mig som all skit som du fått ta.




Fri vers av jjosefin
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-08-24 10:46



Bookmark and Share


    kamerakåt
Fonky Fresh tror jag, stämmer det?
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

jjosefin
jjosefin