Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berätta allt för mig

Snälla du berätta vad ett liv är,
du som verkar veta precis allt.
Snälla kom och visa vad det innebär
att leva som man ska, framförallt.

Snälla du berätta vad som är rätt,
du som inte tål att sitta still.
Snälla kom och visa allt du övergett,
för att skapa din nya idyll.




Fri vers av Johan Hargne
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-08-24 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne