Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalans vingar

När svalans vingar sakta bromsar in...

då fjädrar långsamt ramlar av...

finns endast själen kvar...

Livet som kapslas in till en start och ett slut...

men hjärtats vingar vill ut

Mot nya vägar
tar den dig till himlens port

vi önskar att vi gjort...

mer och ändå mer!

Men i själens vagga finner vi tröst
å ler mot himmlen
vilar mot änglarnas bröst

vi har kontakt

även om vi inte ser

Men känn
för kärlek finns där än...




Fri vers av Mystaria
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-08-25 00:04



Bookmark and Share


    ivre_de_vie
Mm, tycker mycket om denna, speciellt de första fem raderna är väldigt, väldigt fina..De har en bra rytm & det känns nästan lite som att var och en av de raderna blir till ett eget mantra..

/i
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Mystaria