Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktbrytarförsökarna

De där kontaktbrytarförsöken
Att slå sig loss,
göra sig fri
starkare
självständig
De där relationsstryparsträvandena
vad vill vi uppnå
efter uppförsbacken
på toppen
av bråkens allra kyligaste isberg
Vad finns där
Är det ett sökande efter bekräftelse
att försoningsknullen är de bästa
då vi rullar ner för kullen tillsammans
hand i hand
sjungandes \"we are all the winners\"
Eller är det så att våra kontaktbrytarförsök inte alls
handlar om vår relation,
varandra
utan om oss själva
Att det är jaget inte osset
vi inte klarar av
Där blir kontaktbrytarförsöken,
relationsstrypandesträvandena
svåra




Fri vers av Tina-sol
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-25 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol