Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Hon minns att han frågade;
\"ångrar du dig\"
efter den där natten
som var den första av alla
Hon svarade
\"nej\"
och i efterhand insåg hon
att det var vad han gjorde;
ångrade sig




Fri vers av Tina-sol
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol