Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög och låg

Jag är hög
jag är låg

Jag är lång
och uppåt
utan drog

Jag är nu
kanske sen
jag
styr mina steg
med fötter och ben

Jag är stor
jag är liten
jag har varit himmelskt ren
och nere i skiten

Jag är
jag
och jag lever
som bara jag kan




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-04-10 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan