Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en verklighetsflykt (när höstmörkret faller)

Sitter här i
gungstolen
där du också
tryckt tårna mot golvet
skinkorna mot sitsen
för mer fart
utan att tänka
att jag skulle
sitta här
och sakna dig

Ge mig en verklighetsflykt
när höstmörkret faller
jag tänder ljusen
levande
blir äldre i varje knarrande gungning

Tänker hur du suttit här
dina tankar
i mina
I det fallande mörkret
finns du
då mina fötter spänner sig i en båge
mot golvet
för mer fart
Vidare




Fri vers av Tina-sol
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-08-25 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol