Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fågelungens hjärta & kattans klor

Hon är fågelungen
med pickande hjärta
fallen ur sitt bo
rädd att lyfta

Men med kattans klor
klarar sig livhanken
i folks blick
vass
och därav missförstådd

- på gott och ont




Fri vers av Tina-sol
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-08-25 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol