Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas tidtabell

Jag har sprungit barfota
i tunnelbanan
för att hinna med sista tåget hem
Utan att vara Cinderella
vagnen blir ingen pumpa
och min personlighet förblir
min
Mitt hjärta försöker följa tidtabellen
mot Akalla
så att fötterna blöder
barfota i tunnelbanan

Jag har sprungit på Järvafältet
i motionsspåret
med svetten i ögonen
utan att skämmas
I Mp3:n
\" Baby, we were born to run\"




Fri vers av Tina-sol
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-08-26 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol