Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har inte en blekaste aning.


flyg fula fluga flyg

du är liten
du surrar
du täcker inte upp mycket
när du sätter dig på tvskärmen
men du är liten
du surrar
och du är bara irriterande

men om man långsamt fångar dig
med en hand från varje sida
då är du fast!




Övriga genrer av alonee
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alonee